ArmyTek
Results 1 to 7 of 7

Thread: Missing screw in the front end

  1. #1
    Flashaholic* ZeissOEM2's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Norway
    Posts
    910

    Default Missing screw in the front end

    I do have a gatlight V3 Ti.
    One screw is missing. Wondering if someone do have some spare or where to get a new one.

    I did sent Email to Lumencraft 2 1/2 weeks ago. I was promissed that new screw + some spare would be shipped the day after. More than 2 weeks is gone and nothing received.

    Just wondering where to get new screws for my Gatlight . I will pay for it . And some extra $$ like a bonus for fast responce

    Best regards O.R
    Last edited by ZeissOEM2; 02-06-2010 at 03:45 AM.

  2. #2
    Flashaholic* Henk_Lu's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Golden Cage
    Posts
    2,008

    Default Re: Missing screw in the front end

    As Lumencraft manufacture the srews themselves, I guess they are the only source to get them.

    I guess your screw is on the way, it may take up to 6 weeks until you get it.
    My way : From Maglite and drop-ins over Fenix & Co to the real things - Customs and Titaniums!

  3. #3
    Flashaholic* ZeissOEM2's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Norway
    Posts
    910

    Default Re: Missing screw in the front end

    6 weeks ?????
    Ok - nice to know.
    Thanks
    Best regards O.R

  4. #4
    Flashaholic* Henk_Lu's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Golden Cage
    Posts
    2,008

    Default Re: Missing screw in the front end

    Don't get me wrong, normally parcels from USA to Europe take about 6 to 14 days, but it may last 6 weeks if you're unlucky...

    If I don't get a shipping confirmation, I always ask after about 2 weeks if and when my stuff has been shipped to make sure it hasn't been forgotten.
    My way : From Maglite and drop-ins over Fenix & Co to the real things - Customs and Titaniums!

  5. #5
    Flashaholic* ZeissOEM2's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Norway
    Posts
    910

    Default Re: Missing screw in the front end

    Dont worry. I do have time to wait.

  6. #6
    Flashaholic* ZeissOEM2's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Norway
    Posts
    910

    Default Re: Missing screw in the front end

    Several months is gone. No response from Lumencraft. Just still wondering if anyone do know where to get som new screws to my Gatlight Ti ??????

  7. #7
    Flashaholic* ZeissOEM2's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Norway
    Posts
    910

    Default Re: Missing screw in the front end

    The second shipped screws arrived today.
    It seems to that the first one is lost in the shipping somewhere.

    The Gatlight is now back on duty as EDC

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •