HDS Systems        
Results 1 to 14 of 14

Thread: Armytek doesn't ship to US anymore?

  1. #1

    Default Armytek doesn't ship to US anymore?

    It seems Armytek doesn't ever respond to emails so I'm posting here to see if anyone know what's going on with Armytek.

    I tried to place an order for the Wizard Pro XPH50 and Tiara A1 Pro but when I try to proceed with my checkout, it says: Sorry, it seems that we have no shipping options available for your location.
    Please check your shipping address and contact us if everything is okay. We'll see what we can do about it.

    I tried several different addresses in the San Francisco area and get the same message.

    I also asked a presales question two weeks ago and still haven't received a reply. I also had an item that was onsale in my cart and now the sale is gone and they still haven't responded. Is this the typical poor customer service you guys are used to seeing from Armytek?

  2. #2
    Flashaholic mellowhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Vancouver, British Columbia
    Posts
    300

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    Quote Originally Posted by SKV89 View Post
    It seems Armytek doesn't ever respond to emails so I'm posting here to see if anyone know what's going on with Armytek.

    I tried to place an order for the Wizard Pro XPH50 and Tiara A1 Pro but when I try to proceed with my checkout, it says: Sorry, it seems that we have no shipping options available for your location.
    Please check your shipping address and contact us if everything is okay. We'll see what we can do about it.

    I tried several different addresses in the San Francisco area and get the same message.

    I also asked a presales question two weeks ago and still haven't received a reply. I also had an item that was onsale in my cart and now the sale is gone and they still haven't responded. Is this the typical poor customer service you guys are used to seeing from Armytek?
    Were you on Armytek.com, or Armytek.ca? They have different shipping zones and discounts in either store. I haven't ordered from them recently but was planning to soon.

  3. #3

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    Armytek.com

  4. #4
    Flashaholic mellowhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Vancouver, British Columbia
    Posts
    300

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    Try .ca - I think they ship to NA from there, and rest of the world from .com

  5. #5
    Moderator
    nbp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    8,517

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    I ordered from them in 2017. Order shipped from Canada and I had it in about 3 days. In the past I ordered from China and had no issues then either.

  6. #6

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    but armytek.ca is in canadian currency. Will have to pay foreign transaction fee and more expensive shipping correct?

  7. #7
    Flashaholic mellowhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Vancouver, British Columbia
    Posts
    300

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    I cannot confirm, sorry, as I am in Canada.

  8. #8
    Moderator
    nbp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    8,517

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    From the .com page:

    “Terms of Shipping
    All shipments to North America are shipped from Canadian office. The orders to all other countries are shipped from our office in China.
    Most orders ship the same business day from Canada, the next business day - from China. We will notify you if there will be any delay longer than 5 days.”

    Also:

    “Dear customers, shipping from China is not available till March, 01 due to Chinese holidays! All orders will be shipped from our Canada stock.”

    Seems pretty clear. You can order from .com if you live in the USA and it will ship from Canada. My experience matched their written policies.

  9. #9

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    Yes but it will not let me order. I get this message: Sorry, it seems that we have no shipping options available for your location.
    Please check your shipping address and contact us if everything is okay. We'll see what we can do about it.

  10. #10
    Moderator
    nbp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    8,517

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    Is there another way to write your address or is it non-standard? For example, I usually write State Hwy 60 as my address but some vendors will ask “We can’t find that; do you mean State Rd 60?” Maybe the computer is confused by the way your address is written?

  11. #11
    Moderator
    nbp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    8,517

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    Maybe there is something wrong with the order form now. I tried the address of a grocery store in San Fran and got the same message. Then I tried my address and got the same message, and I have ordered twice before. Maybe try tomorrow - I dunno, that’s weird.

  12. #12

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    It was like that since yesterday morning. I'm just surprised how unresponsive Armytek customer support is. How can we expect to get warranty service if they don't respond to emails?

  13. #13
    Moderator
    nbp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    8,517

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    It’s Chinese new year as posted above so I’m sure that affects most factories in China to some extent.

  14. #14

    Default Re: Armytek doesn't ship to US anymore?

    I just had success myself! Success in confirming that I too cannot place an order on Armytek's website. :P

    Wasn't really trying, but wanted to confirm what everyone else was seeing. I wonder if it is because of the Chinese New Year. If so, there may be some lights on the site that are in Canada that might go through perhaps? Did this occur last year with Armytek?
    Click Here to view my lights

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •