Fitorch        
Results 1 to 8 of 8

Thread: Arc AAA with Q3 Highdome LS

  1. #1
    Flashaholic
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Utah
    Posts
    236

    Default Arc AAA with Q3 Highdome LS

    Got this from LED_ASAP last month. It has the 1/2 acrylic ball and casts a bright white square. Run time was nearly 1 1/2 hours at full brightness. Great Mod! Doner is an Arc AAA LE with very smooth action. Will occasionally blink on start-up. $70, money-order please.

    Thanks,
    Chris

  2. #2
    Flashaholic*
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    592

    Default Re: Arc AAA with Q3 Highdome LS

    Do you have any photos of the light or beam shots?
    Thanks

  3. #3
    Flashaholic*
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Bruno, CA
    Posts
    814

    Default Re: Arc AAA with Q3 Highdome LS

    would you be interested in a trade? I have a Ti Nanomate that is new in the package. I bought two as I thought my brother wanted one, but he flaked. Let me know if interested.

  4. #4
    Flashaholic*
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Central FL, USA
    Posts
    931

    Default Re: Arc AAA with Q3 Highdome LS

    What causes the blink at startup?

  5. #5

    Default Re: Arc AAA with Q3 Highdome LS

    This is what I have been waiting for, I still need to see a picture of the light. Question, I replaced my keychain arc aaa-p, with an arc aa-p. Would your light be brighter than the aa-p ?

  6. #6
    Flashaholic* kj's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Tokyo, Japan
    Posts
    793

    Default Re: Arc AAA with Q3 Highdome LS

    As Chris stated, this mod was done by "LED mods As Small As Possible" and his thread on this mod is here. I also have this and this is apparently brighter than AA-P.

    Just FYI, he also made ARC AA mod, which is more brighter than this ARC AAA mod.

  7. #7
    Flashaholic
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Utah
    Posts
    236

    Default Re: Arc AAA with Q3 Highdome LS

    Catdaddy: I don't have a digital camera so no beamshots. I believe there are shots in one of LED_ASAP's threads.

    unnerv: not interested in a trade, but thanks.

    FlashlightOCD: I wasd told that the high drain at started up can occasionally cause the blink.

    acusifu: brighter and bigger hotspot with MUCH higher volume output.

    Sale pending from a PM.

    Thanks for your interest!

    Chris

  8. #8

    Default Re: Arc AAA with Q3 Highdome LS

    Great Mod thanks for the info.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •