Jetbeam        
Results 1 to 6 of 6

Thread: Olight M1t tailcap

  1. #1

    Default Olight M1t tailcap

    Has anyone had issues with the tailcap switch
    Being slow/sticky?

  2. #2
    Moderator
    archimedes's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    CONUS, top left
    Posts
    14,894

    Default Re: Olight M1t tailcap

    Please don't post duplicate threads ... your other thread was started in the wrong subforum, and was removed.

    Thank you.
    ... is the archimedes peak

  3. #3
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: Olight M1t tailcap

    I have 4 of them with no slow/sticky tailcap switches. I would try to add a small amount of lubrication to the outside diameter of the push button and see if it helps. If not get in contact with Olight as they will surely send a replacement.
    Last edited by Wonder; 03-09-2019 at 10:29 AM.

  4. #4

    Default Re: Olight M1t tailcap

    Quote Originally Posted by Wonder View Post
    I have 4 of them with no slow/sticky tailcap switches. The switch on my CU version is not as smooth as the others but not slow/sticky. I would try to add a small amount of lubrication to the outside diameter of the push button and see if it helps. If not get in contact with Olight as they will surely send a replacement.
    my m1t switch has no issues either, but what do u mean with cu ? there is no copper version of the m1t yet..

  5. #5

    Default Re: Olight M1t tailcap

    So I ordered a m1t from amazon a while ago and the rubber on the tailcap
    switch came off so basically I contacted olight and they said that they have
    one that was returned but didnít say what the problem was so they sent me
    the one I have now with a slow tailswitch. What kind of lubricant do I use and where
    do I put it

  6. #6
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: Olight M1t tailcap

    Quote Originally Posted by mortuus View Post
    my m1t switch has no issues either, but what do u mean with cu ? there is no copper version of the m1t yet..

    You are correct. I must have been sleeping at the wheel.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •