ArmyTek        
Results 1 to 7 of 7

Thread: Try to PM, just get blank screen

  1. #1
    nfetterly's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cincinnati area, but lots of travel
    Posts
    3,758

    Default Try to PM, just get blank screen

    When I go to PM someone, whether it's from my account "create a PM" or if I click on someone's screen name and try to PM them I just get a blank screen. The header below (with blank screen) is from the "create a PM".

    I access my PMs and return a PM, but cannot seem to start a new one. Happened to me a while back (hmm, maybe it's same issue) I think my subscription had run out (hope not, I'm posting stuff for sale!! Nope still good there this time).

    https://www.candlepowerforums.com/vb...=newpm&u=55819


  2. #2
    Moderator
    nbp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wisconsin
    Posts
    9,414

    Default Re: Try to PM, just get blank screen

    Weird. When I click your link it opens a New PM window with you as the recipient. Seems to work. Can you try with a different device to isolate if itís the machine youíre using?

  3. #3
    Moderator
    archimedes's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    CONUS, top left
    Posts
    13,408

    Default Re: Try to PM, just get blank screen

    App or browser ? If browser, which one ?
    ... is the archimedes peak

  4. #4
    nfetterly's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cincinnati area, but lots of travel
    Posts
    3,758

    Default Re: Try to PM, just get blank screen

    Quote Originally Posted by archimedes View Post
    App or browser ? If browser, which one ?
    I know well enough to have listed that;
    - firefox on my laptop (& work laptop)
    - On my ipad (via safari)
    - Whatever the new windows e (bing?) - I gave that a shot as well, same thing....


  5. #5
    Moderator
    archimedes's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    CONUS, top left
    Posts
    13,408

    Default Re: Try to PM, just get blank screen

    No one else seems to be having a similar issue

    Try logging out ? Empty cache ? Etc ?
    ... is the archimedes peak

  6. #6
    nfetterly's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cincinnati area, but lots of travel
    Posts
    3,758

    Default Re: Try to PM, just get blank screen

    Quote Originally Posted by archimedes View Post
    No one else seems to be having a similar issue

    Try logging out ? Empty cache ? Etc ?
    About 2 months ago I found I was being logged out, after years of being logged on 24/7....

    I'll give it a shot by logging out on all devices...


  7. #7
    Moderator
    archimedes's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    CONUS, top left
    Posts
    13,408

    Default Re: Try to PM, just get blank screen

    Quote Originally Posted by nfetterly View Post
    ....
    I'll give it a shot by logging out on all devices...
    ... is the archimedes peak

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •