NITECORE -- Keep Innovating        
Results 1 to 11 of 11

Thread: I3S replacement?

  1. #1

    Default I3S replacement?

    I'm curious to know if there are any plans to release a multimode AAA twisty to replace the discontinued I3S? I have one and love it and would like to have more but they're tough to come by now.

  2. #2
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: I3S replacement?

    Amazon has blue ones. The picture is wrong and the only reason they have some. I got one and so have several others.
    https://amazon.com/Olight-Lumen-Flas...ateway&sr=8-10

  3. #3
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: I3S replacement?

    They also have red i3 EOS's. No strobe and slightly less lumen's but still 3 modes.
    https://amazon.com/Olight-CREE-Keych...TE2QBF03CWW8VK

  4. #4
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: I3S replacement?

    My blue i3S from the link above. Also a gold i3 from same.

  5. #5
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: I3S replacement?

    I sold myself a red i3! LOL

  6. #6
    *Flashaholic* Burgess's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,192

    Default Re: I3S replacement?

    Thank you for the tip, Wonder !



    _

  7. #7

    Default Re: I3S replacement?

    Awesome! Thanks for the heads up Wonder!

    Quote Originally Posted by Wonder View Post
    Amazon has blue ones. The picture is wrong and the only reason they have some. I got one and so have several others.
    https://amazon.com/Olight-Lumen-Flas...ateway&sr=8-10

  8. #8
    *Flashaholic* Burgess's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,192

    Default Re: I3S replacement?

    Got mine from Amazon !


    Just be advised:


    Sequence is: MEDIUM - HIGH - LOW


    (with no memory, of course)


    Sure-Fire way to ruin yer' night vision !
    < sigh >


    The included Owner's Manual is WRONG,
    as it states: LOW - MEDIUM - HIGH

  9. #9
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: I3S replacement?

    Quote Originally Posted by Burgess View Post
    Got mine from Amazon !


    Just be advised:


    Sequence is: MEDIUM - HIGH - LOW


    (with no memory, of course)


    Sure-Fire way to ruin yer' night vision !
    < sigh >


    The included Owner's Manual is WRONG,
    as it states: LOW - MEDIUM - HIGH
    You need a i3 as it goes Low-Med-High. Why they changed on the i3S? It's more tacticool?

  10. #10
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: I3S replacement?

    I was just playing a round and my i3S Cu is High/Med/Low, weird.

  11. #11
    Enlightened Wonder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    upper midwest
    Posts
    89

    Default Re: I3S replacement?

    Updated i3 picture.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •